RSS

Stiklo durys


Stiklinės durys į butą ar namą - tai visada originalu, estetiška ir madinga. Skaidrios vidaus durys riboja erdvę, izoliuoja kambariai, taip pat tarnauja kaip pagrindinis interjero elementas.  Tradiciniai durys su stiklo intarpais išsiskiria savo išvaizda tarp analogų ištisinių durų, stiklo durys yra keliais žingsniais į priekį nuo savo pirmtakų.

Durys pagamintos iš kieto stiklo durų panelė turėtų būti įrengtas bendras plotas: gyvenamasis kambarys, valgomasis. Praktikos durų montavimas į namus parodė, kad jie galėtų padaryti dar įprastą kambario dizainas elitas, jei mes išplėsti duris. Plačiąja ir aukšto dažnio vitražai atrodys nenugalimas durų "akordeonui" dizaino ir žaisti savarankiškai dekoravimo elementus į kambarį vaidmenį.

Jie nepraranda savo populiarumo plačiomis angomis lengva valdyti durų kupė, kuriuos galite užsisakyti skaidrų, permatomi, nuotraukoms spausdinti ar vinilo juosta. Mūsų bendrovė naudoja funkcinį ir patikimą techninę įrangą stumdomos durys.

Jei nėra ištrauka padidėjimas reiškia, troškimai ir architektūros galimybes, ten yra daug elegantiškas ir estetinės pasirinkimų sūpynės ir stumdomomis durimis. Sūpynės drobės pakabinti ant durų rėmo su specialiais vyriais ir stumdomas - bėgiais, kurie yra atidarytas išilgai sienos arba įgilintais į jį.

2 rūšių gamybos stiklo durys

Iš stiklo interneto gali būti suformuota sandarioje arba rėmas (rėmo). Pirmajame variante kraštai turi ypatingą pranašumą, kuris neleidžia skauda, ​​kaip įprasta stiklo. Šis projektas yra labiau pažeidžiami nei durų rėmo ir reikalauja kruopštaus tvarkymo šeimininkai. Antrojo įgyvendinimo varianto įgauna rėmą, kuris gali būti pagamintas iš medienos (kaip lango rėmo) arba aliuminio profilio (kaip įstiklinto). Rėmas suteikia papildomų jėgų į drobė, atsparumas smūgiams ir yra naudojamas tvirtinimui.

Jei norite užsakyti visos stiklo varčia (laminuotas arba grūdintas stiklas) gamybą, jums reikia padaryti tikslius matavimus. Dėl šios meistras DverEkspo ateis jums gauti tikslius matmenis atidarymo. Profesionalus pašalinimas WxH būtina kaip teisingai įdiegus stiklą bus neįmanoma - ji negali būti supjaustyti arba šiurkštumo. Tai taip pat taikoma pakaitinė įranga. Gatavi skylių už rankenos, vyriai ir montavimo klipų montavimo išliks, jie negali padaryti ar platesnės peresverlit. Todėl, nauja įranga turi tilpti paruoštus skyles.

Privalumai stiklinėmis durimis į vidų:

Išlaikius šviesą, jie padaryti kambarį šviesos suvokimo ir patogiai gyventi.
Su tinkamai parinkti dėl stiklo ar veidrodžio durų intarpai modelio pratęsti galiojimą, pratęsti ar padaryti kambarį vizualiai didesnis.
Stiklo audinys, pagamintas iš grūdinto stiklo, kuris užtikrina saugumą net kai neatsargus naudotis durimis.
Medžiaga gali būti naudojama bet dizaino konfigūraciją, kaip rėmo arba Berėmės.
Lengva priežiūra ir gebėjimas atlikti apdailą.
Sukurti vienybės Interjerai du gretimi kambariai.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Durys pagamintos iš natūralaus medžio


Durys pagamintos iš medienos.

 Natūralaus medžio durys galima palyginti su medinių baldų - prabangus, stiprus ir patvarus. Pirkdami medienos balda, jūs visada tikri, kad šis gali stovėti bute ar name visa gyvenimą. Tas pats pasakytina ir apie duris pagamintas sažiningo gamintojo, aukštos kokybės technologijomis. Patvarumas produktų patvirtina rūmai, kurie stovi po du šimtus metų ir kuriose išliko ir toliau naudojamo prabangios durys pagamintos iš medienos.

Medžio masyvas, yra vertinga medžiaga, todėl iš durų kaina  labai skiriasi nuo tų, kurie pagaminti iš MDF. Medžiagos apibrėžtą durims keletą privalumų ypatumas:

Spalva išlaikyta per visą gyvavimo ciklą.
Pluoštų modelis suteikia interjerui prabangos.
Garantuoja aplinkos švara.
Mediena sugeria teigiamą energiją gamtos, tai svarbu sukurti palankią aurą namuose.
Tvirta konstrukcija ir nebijo apkrovimų.
Masyvios durys turi puikia garso  izoliaciją.

Įmones naudoja  durų gamyboje buko, ąžuolo, pušies, uosio, vyšnios, riešuto ir kitų rūšių, kurios yra šeriamos apdorojimas ir pademonstruoti puikią kokybę galutiniame produkte. Dėl šių durų gamybai Uljanovskas naudojami pušies, auginamos ekologiškai švarios teritorijos Rusijos Federacijos. Tai yra neįmanoma ignoruoja naujas duris su beržas plokščių yra, prie kurio technologija yra taikoma pilant 4 sluoksnius laku. Šios durys tinka net ir vonios kambaryje. Atsižvelgiant į faneruotų durų gamybai viršutinis sluoksnis yra atliekamas ne tik brangus medžio, bet ir su egzotinių kietmedžio Sodo nameliai, kuri leidžia už unikalių kolekcijų kūrimą. Masyvių medinių durų asortimentas skirtingų medienos pasirinkimas. Renkantis prie kotedžo ar šalies namų, buto ar biuro su mūsų kompanija duris gausite profesionalias konsultacijas apie jų savybes, taip pat lyginamąją analizę keletą mėgstamiausių modelių. Jei interjero dizainas reikalauja tam tikro tipo duris, mes priimame užsakymus individualius matmenis ir savo eskizas.

Svarbi informacija apie montavimą

Be aukštos kokybės medienos lakas (laku, emalio ar paroottalkivayuschaya impregnavimas) durų nėra, turi būti eksploatuojamas patalpoje, kurioje nėra jokių temperatūros ir drėgmės pokyčių. Jis palaiko šiuos variantus kambaryje: 18-25oS ir 40-60% drėgmės. Norėdami išvengti masinio Krzywy duris diegimo metu jums reikia įdėti tris kilpas, vienodu atstumu viena nuo kitos. Pirkdami duris, pagaminti iš drebulės įsitikinkite, kad ji yra traktuojama uodų atstumiantis, nes ši mediena labai mėgsta KOROJED



Skaityti daugiau: http://dverexpo.ru/stati/254-dveri-iz-naturalnoj-drevesiny.html#ixzz3hHCvj735




Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kas yra įštisinės duris?


Durų tipai priklauso ne tik nuo medžiagos, iš kurios jos yra pagamintos,bet ir nuo  dekoratyviniu elementų. Įštisinės  durys - tokios, kurios neturi plyšių, per kuriuos šviesa arba garsas gali prasiskverbti į vidu. Dėl to padideja garso izoliacijos laipsnįs. Šios duris nera, ekonominės  klases ir jau seniai neverčia  pirkėja rinktis  užduočių rinktis: pirkti ar estetiškas ar kokybiškas duris.

Aklinos durys gali būti tiek iš medžio masyvo tiek ir surenkamos, įskaitant dekoratyvimo elementus, tokių kaip vitražas, stiklo plokštės, filinginės dalis ir dar daugiau. Montuojant stiklo intarpais yra butinas sandarinimo griovelis, arba "aklinumas"  bus prarastas. Durys turi savo individualuma ir grožis. Aklinas durys galima suskirstyti į potipius kataloge.

Filinginės duris - standartines klasika, standartą, kuris yra padaryta sukuriant reljefo plokštes, medalio palei briauną shtapikami išsipūtimas visame internete. Geriausi pasiūlymai durys iš Gamintojas: modelio Gloria spalvos sidabro ąžuolo arba universalaus duris savo namuose, biure, mokykloje, darželyje Arya-2 iš Uljanovskas durų kolekcija.

Aklinos frezuotos duris - Stilingas medienos produktus ar MDF, kurie puošia modelius galite taikyti naudojant frezavimo staklės. Šios durys turi skirtingas lengvatas ant drobės, kurios yra ypač aiškiai matoma laminuotos durys.

Durų apdaila gali būti naudojama faneros, laminatas, lakas, emalis, dekoratyvinės lėkštės ir pan.

Kai jums reikia durų kurčias?

Bendrovė rekomenduoja įdiegti DverEkspo aklinas duris tais atvejais, kai tyla yra svarbu jums. Jie padeda sukurti ramią atmosferą savo miegamajame, jei į kitą kambarį ar Prieškambario vaikams žaisti. Jie taip pat rūpi normalių sąlygų namuose, kur virtuvė yra nuolat triukšminga elektros darbai.

Kolegijos durys yra vienas teisingas sprendimas biuro stalo ar įstaigose, pavyzdžiui, kur koridoriuje yra pastovus judėjimas žmonių ar piliečių surengė priėmimus. Rami diena darželyje yra tikrai tylus, jei yra aklas durų. Dėl darželių turime didelį pasirinkimą durų, kurie gali būti nuplauti dezinfekavimo. Klauskite apie šių modelių turi internetinę konsultanto.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kaip sutaupyti perkant duris?

Ieškantis duris, susidiria su pasirinkimo problema. Jūs susidursit su stiliaus, spalvų, medžiagų, aksesuarų, gausa. Bet pirmiausia yra vertės klausimas. Norėdami sutaupit, svarbu žinoti, ką galima ignoruoti, o ka  verta atidžiau apžvelgti kad mėnesį po durų montavimo jums nereiketų prisiminti posakį: ". Šykštuolis moka du kartus"

Kas suformuota kaina ?

medžiagos rūšis;
prekės ženklas;
gamintojas furnituros(Italija, Vokietija, Lenkija, Kinija);
dizaino variantų ar štampavimo.
Nesvarbu, kaip brangu nebuvo durų, bet jei jis netelpa į vidų, mes galime manyti, kad pinigai švaistomi. Pirmas dalykas, kurį pastebėsite yra dizainas. Tai ne tik Italijos durys turi puikų vaizdą. Pažvelkite į vidaus gamintojams. Mūsų produkcija yra grindžiamas naujausiais dirbtinių medžiagų, kurios turi puikus vaizdas ir sukuria savitą stilių duris ir padaryti savo ekonomine klase. Galite pasirinkti duris padengtas laminatu arba medžio lukšto, plastiko arba dažytos keliais sluoksniais emalio. Žavinga išvaizda durų apdaila turi daug vertingų medžių rūšių, pavyzdžiui, wenge, raudonmedžio, buko fanera.

Kitas svarbus kriterijus, kuris yra atsakingas už stažo - kokybė už lengvatine kaina. Rusijoje, gamina aukštos kokybės duris pušies ir beržo. Jame gausu miškų šių medžių šalyje, todėl medžiagos pirkimas yra nebrangūs. Taigi, masyvūs durys yra prieinami kainą, tai yra labai patvarus ir kokybės garantija. Jei jūs linkę kompozitų, jums bus dėkingi, plastiko durys PVC putų. Jie gali būti įdiegta be rūpesčių jų deformacijos net ir dušo kambarys.

Kur negalima taupiti?

Dėl įrengimo. DverEkspo durų rinkiniai, atsižvelgiant į jų technologinių savybių, todėl pašalintos problemos su uždarymo užraktas ar prigludę prie durų rėmo.

Iš lukšto storis (jeigu durys yra faneruotos). Plona danga neapsaugo nuo įbrėžimų ir Mikroįtrūkimai sugeria drėgmę.

Dėl vyriais. Su silpni arba neatitinkančių vyriai netrukus bus atidarytas atsitiktinai, bus pastebimas privalumas ir iškraipymas internete.

Ant rankenos. Ši detalė yra plačiai naudojami visiems šeimos nariams. Jei jis greitai oblezet danga arba jis nepadeda, tai reikės ne tik pinigus už naują švirkštimo priemonę, ir sugadinti drobė dėl senųjų ir naujųjų montavimo įranga išmontavimo.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kokios rūšies mediena yra naudojama durų gamybai?


Durys yra tradiciškai gaminamios iš medžio masyvo arba su natūralaus medžio elementais (rėmas). Priklausomai nuo medienos ir durų tipo gaunami  įvairių kokybės parametrų ir kainos gaminiai. Nepaisant  charakteristikų skirtumų, visos natūralios medienos durys turi privalumų: ekologiškumą, patvarumą, izoliacija nuo garsų ir kvapų, šalčio ir jokio specialaus šalutinio poveikio.


Durys pagamintos iš ąžuolo

Ąžuolas, nors tai kietos, kietmedžio gamintojas, tačiau reikalauja sudėtingą apdorojimo technologiją. Mediena pjovimas ir obliavimas sunku, tačiau su teise požiūris, ji tampa nuostabios gamtos spalvų ir raštų pluoštų. Jeigu Jus domina ąžuolo durys, jūs tikriausiai pastebėjote, kad jie nėra dažyti emalio dažų ar kitų. Tai yra dėl to, kad didelio poringumo medžiagos, todėl dažai sunkiai patenka ant medžiagos. Tačiau tai turi galimybę poringumo pranašumą. Naudodami dėmę įsiskverbia giliai į transporto priemonę, kuri leidžia aiškiai ir gražus brėžinys pluošto.

Vidaus durys

Pagrindinis bruožas pušies yra didelis stiprio savo mažo savitojo svorio. Priešingai ąžuolo, pušies lengviau apdoroti, todėl durys yra žymiai mažesnis, kaina. Kaip ąžuolo durys interneto pušies nerekomenduojama, nes nuo to įvairiose srityse dažų turi skirtingus laipsnius medienos dervingos, kuris tiesiogiai veikia rašalo sugeriamumo. Geras poringumas ir minkštas pušis - puikus spektaklis pašalinti iš medžio lukšto sluoksnį, naudojamą faneruotų durų gamyba.

Raudonmedžio durys

Mediena, nuoroda į tuos, kurie turi raudoną atspalvį medienos rūšies sujungti kaip minkštą medieną į nuosavybę. Ši funkcija leidžia lengvai pasėlių, šlifavimo, formavimo ir kitą veiklą. Be to naudoti raudonmedžio neparodė savybę deformuotis dėl klimato kaitos, didelės drėgmės ar pernelyg sausumo. Rosewood (wenge), Makor, anegry pat įgijo populiarumą dėl estetinio poveikio interjero, nes tekstūra skiriasi nuo rausvai paltai, kad laminavimo modelių venų ir skaidulų.

Durys pagamintos iš uosio

Medis suteikia mediena šviesesnio atspalvio , kurios interjeras sukurtas iš saulės ir šviežių gėlių. Uosis - vienas iš kelių medienos, kuri nėra gresia kontakto su karšto vandens garais. Štai kodėl uosio durys dažnai dedamos į vonios kambari. Kai naudojamas kaip lako (sluoksnio 2-3) danga, šios durys tarnaus labai ilgai.

Durys pagamintos iš beržo

Beržas, kaip pelenai, yra šviesaus medžio spalvos. Dirbant su masyvi duris šios medžiagos turėtų būti atsargūs. Natūralus žalias bijo drėgmės ir drėgmės, ir galiausiai nestabilios atmosferą patalpoje gali padaryti, kad kreko arba neskaldytos labiausiai pažeidžiamų vietų.

Durys pagamintos iš buko

Kietosios buko už savybių, panašių į ąžuolo masyvo. Kaip ąžuolo, buko turi aukštą poringumo medienos. Kadangi ši medžiaga negali susidoroti su drėgmės, kuri atspari drėgmei danga, net jei mediena sugeria ir įtaka deformacijos internete, jos patinimas.



Skaityti visiškai: http://dverexpo.ru/stati/265-kakie-porody-dereva-ispolzuyut-dlya-izgotovleniya-dverej.html#ixzz3giSX2dAG



Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kodėl genda vidaus durys


Namo durys.
Durų  medžiagos skirtingai jautrios įšorės poveikiui ir veikiami įšores veiksniu palaipsniui genda. Egzistuoja keletas grėsmiu grupių mažinančių durų tarnavimo laiką.

Masyvios durys

Tarp didžiausio durų "priešų" yra klimatas. Mediena yra labai jautri drėgmės ir temperatūros pokyčių, todėl dažnai iš interneto patinimas. Jei tai atsitinka, durų uždarymo pradžios sandariai ir sunkiai įeiti į durų rėmo. Operacinės tokiomis sąlygomis bus sugadinti viršutinio apvalkalo ar danga.

Kitas neigiamas veiksnys yra sunkus svoris Durų pagaminti iš medienos. Pagal savo įtaką vyriai kada reikalauti tikslinimo, bet jei jūs diegiate neatitinkančius kilpas greitai nutrūksta. Ši nesėkmė yra kupinas pasekmes, sukels už remonto išlaidas durų priedai poreikį: Spynos, durų rankenos. Jie gali žlugti, nes Tikėjimo durys ir didelį spaudimą savo dizainą.

Siekiant išvengti tokių problemų, masinis durys iš gamintojo yra padengtas kelių sluoksnių apsaugine laku. Tai apsaugo nuo drėgno oro skverbimąsi į medienos. Deformacijos ir mes išvengti antsvorio duris, įrengiant juos 3 ar 4 durų vyriais.

Durys iš MDF

Patvarumo durys iš MDF priklauso nuo to, kaip gerai ji yra, MDF plokštė, jos stiprumo parametrai, taip pat kokio tipo dangą naudojamas. Patys nestabili danga laikoma labai plona fanera, kuri yra sugedęs nedidelius nelygumus ar įbrėžimų. DverEkspo nerekomenduojama pirkti faneros duris su "Fine-line", kuri yra pagaminta iš nuluptų medžio lukštu. Medžiaga yra labai trapi, ir dėl to, poringumas yra ne ilgio.

Atsparus mechaninių poveikių laminatu, kuris leidžia jums sukurti bet kokia dizainas ir spalvos durų. Tačiau verta paminėti, jei laminatas pagamintas iš popieriaus pagrindu, ty atlikti laminavimo durys, padengti saulės perdega greitai tapo išblukęs. Nuvalykite ir nuplaukite durys nerekomenduojama, nes kitaip gali būti, kad danga galiausiai nusilupti. Labiausiai tvirtos laminatas yra "dvuhhromny" arba "stiklo".

Tiksliau ne tik šoko, bet ir agresyvioje aplinkoje (ploviklių ir valiklių, specialios naudojimo sąlygos), yra durys, liniuotas su plastikine CPL.

Kasetėmis durys

Šių durų ilgaamžiškumą priklauso kokio tipo filёnok įdiegta. Lygiai taip pat gražiai atrodo plokščia išdėstymo filёnok, dekoratyvinis ir išgaubtas. Kalbant apie ilgaamžiškumą ir kokybę pastarojo tipo turi daugiau privalumų, palyginti su kitais. Jei susitraukimas padas (kurios dažnai atsitinka), įtrūkimų gali atsirasti, kuris netrukus pradės daryti įtaką krekingo dažų ar lako. Tai neįvyks su išgaubtu filёnok maketą. Tačiau šie durys nebus ilgai įtikti savo išvaizdą ir kokybę, jei jie nesilaikė tam tikrų sąlygų: drėgmės lygis turėtų būti tarp 40-60% ir temperatūra turi būti ne aukštesnėje kaip 24 ir mažesnė 18 ° C Priešingu atveju neišvengiama deformacija duris.

Masonite durys (Kanados)

Ekonomika durys turi tokią priimtiną kainą, nes jos struktūra. Medinis rėmas yra užpildytas su MDF arba korio padengtas lapų ir MPP. Paviršius yra gruntuotas dažymui. Ieško šias duris, ji suprato, kad kokybė priklausys nuo to, kokio tipo dažų, emalio ar lako, įgysite. Jei jie dažomi prastos kokybės dažų reiškia durys greitai praranda savo gebėjimą Mnemochemos duris. Tarp DverEkspo tapybos galima užsisakyti bet kurioje norimoje spalvos pasirinkto kataloge RAL.

Jei tinkamai kreiptis į pasirinkimo vidaus durys problemą ir žinoti, ką veikia jų ilgaamžiškumą, jums tikrai bus galima padaryti teisingą pasirinkimą. Jei turite kokių nors klausimų, galite sužinoti daugiau apie tai, kaip pasirinkti vidaus durys arba susisiekite su mūsų konsultantu.




Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Renkames miegamojo duris


 Vidaus durys į miegamąjį Renkantis duris į miegamąjį reikėtų vadovautis taisyklių rinkinį. Tai sukurs bendrą stiliu skirta padidinti komforto ir jaukumo lygį.

Durų dizainas

Miegamojo vaidina kambario su poilsio, atsipalaidavimo, poilsio ir miego poveikis vaidmenį, todėl pagrindiniai kokybės durys turėtų būti geras šviesos ir garso. Kurčiųjų audinys jų konstrukcijos jau šiltinimas ir profesinės įrengimo tarpduryje jokių spragų turės įtakos savo komforto zonos sukūrimą. Prigludusi durys į durų rėmo duris sumažina šilumos nuostolius, todėl galite sutaupyti šildymo savo miegamąjį.

Gebėjimas užtikrinti tylą miegamajame plytelių Durys, kuri įterpia turėti papildomą tarpiklį ir stora glazūravimo karoliukai. Jei norite pabrėžti kambario interjero originalumą, galite atkreipti dėmesį į durų su stiklu. Svarbu, kad stiklo pasta yra ne per didelis ir neperduoda šviesos. Norėdami tai padaryti, pasirinkite Užsakant durų matinio ar Tonuoti Stiklai, kaip durų Uljanovskas Nobilta arba Liana-1.

Durys gali būti 50-70% sudaro stiklo arba būti suprojektuoti stumdomas duris, pagaminti iš stiklo. Pirmuoju atveju, jei užsisakote, pavyzdžiui, durys Lyubava, turite rūpintis nuo durų užuolaidos montavimas. Jie bus sumažinti pralaidumą ir neleidžia šviesos patekimą į patalpą koridoriuje, kai šviesos ar saulės, šviesos su langais, esančių priešais. Antruoju atveju tai geriau pirkti stiklo duris su triplex audiniu (sujungtų tarpusavyje stikline polimero 3). Dvigubi stiklo langai turi aukštą izoliacinį našumą .

Spalva

Iš miegamojo durų spalva turėtų būti harmonijoje su grindų ir baldų atspalvių, bet ne sujungti su jais. Estetiška išvaizda durelių spalvos su grindjuostes ir dekoro. Jei miegamojo užuolaidos ir tekstilės pagaminti per vieną dizainą, jis gali būti perkeltas į duris. Pavyzdžiui, atkreipti ryškus spalvų modelius ant durų uždangą arba užsisakyti stiklo vitražas tuo pačiu stiliumi.

Dėl miegamojo nerekomenduojama dažyti duris:

Mėlyna - iššaukia depresijos būsena;
Žalia - provokuoja nemiga;
Raudona - padidina aktyvumą ir jaudulys neleis pailseti.
Pasak psichologų skaičius miegamajame kambaryje rekomendacijos turėtų būti ne daugiau kaip 4 spalvų, todėl pasiimti juos tonas su gyvenimo elementų.

Atidarymo budas

Tipas Durų miegamajame turėtų būti atrenkami atsižvelgiant į baldų netvarką, kambario, jos dydį ir sukimosi konfigūraciją. Jei miegamasis turi didelį nemokamą plotą, tada jis būtų tinkamas Pakabinamosios durys ant vyrių prie durų rankenos. Jei viena pusė iš kambario užima spinta, sofa-lova, lovos ar spintelės, galite užsisakyti savo mėgstamą modelį su durų atidarymo iš kitos pusės. Tarp DverEkspo padarė duris su įvairių konfigūravimo ir diegimo atlenkiamu vidaus ir užsienio gamybos.

Jei miegamasis yra nedidelis plotas, kuris vargu ar yra pakankamai poziciją lova ir spinta, tada jūs turėtumėte pasirinkti Slankiojančių durų kupė. Patartina, kad tokį sprendimą iki remonto pradžios, kaip būtų teisinga padaryti klaidingą sienos. Jei keitimas Durų skaičius miegamajame kambaryje ateina su iš anksto padarė remontą, apie stumdomas dizaino įrenginys bus atliekamas Išorės metodų bėgių. Tai reiškia, kad jums reikia įdiegti bėgiai ant viršaus. Jei norite pasiekti aukštą stiprumą ir išvengti nesėkmės dureles (jei šeima turi mažiems vaikams) tikimybę, tada dar vadovus dedami apačioje dar. Ši galimybė pagerinti stumdomomis durimis kokybę, bet apsunkins valymo procesą.

Medžiaga

Dėl klasikinio interjero teisingas sprendimas yra pirkti medienos arba faneruotas duris. Renkantis faneros pirmenybę natūralių medžiagų. Tai sukurs atmosferą, miegamojo Fizinių harmonijos ir ramybės. Dėl avangardo ir hi-tech ar minimalistinių kambarių stiliaus, jums nebus rasti geresnį duris, nei plastiko ar dažyto MDF. MDF plokštės turi aukštą tankį klijuotos medienos pluošto, todėl bus ne tik garso izoliacija, bet ir ilgą laiką tarnauti, net jei jūs įdiegti į miegamąjį drėkintuvą. Dekoravimo dažais durų privalumas - toliau piešti ant sienos arba lubų, patvarus drobė. Dėl etno ansamblių galite užsisakyti originalų paveikslą arba pasirinktinį spalvos ir tekstūros laminuotos faneros.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Vidaus durų kokybės parametrai.

Privačių namų durys.
Didžiulis pasirinkimas vidaus durų verčia pirkėjus rimtai galvoti apie tai į ka būtina atkreipti dėmesį. Norint pasirinkti tinkamas durys į butą ar namą, jūs turite žinoti, kokie parametrai turi įtakos durų konstrukcijos kokybęi ir jų ilgaamžiškumui.

Poveikio vertinimo durim:

Medžiaga
Konstrukcija
Dizainas

Panagrinėkime kiekvieną komponentą atskirai.

Medžiaga

Laikoma aukščiausios kokybės durys iš natūralaus medžio. Masyvios vidinės durys negali būti pigios, nes jų gamyba mediena turi būti atliekamas apipjaustymas ir džiovinimas specialia technologija apdorojimo, formų ir dažymą. Nebaigta džiovinimo metu įrengiamos patikrinimo durys, prie pabaigos bus pastebimas netolygus paviršių, kuris, laikui bėgant tik didės. Teisingai pagamintas durų pagamintas iš medienos, bus stiprus, atsparus drėgmės ir deformacijos.

Jei medinės durys dažytos su laku, tai neturėtų praeiti pro drėgmės. Norėdami patikrinti lako kokybę, jūs galite spustelėti ant jos nagu. Tuo atveju, kai nagų patenka į dažus, tai galima teigti, kad gamintojas išsaugotas dažų ir pasirinkti pirkti tokias duris nerekomenduojama. Danga turi būti kieta ir nepalieka nago pėdsakų.

Jei esate svarsto galimybes vidaus durys, pagamintiems iš lengvos medžiagos, pavyzdžiui, MDF, tai svarbu pažymėti, kad durys turi atlaikyti mechaninių pažeidimų (poveikis, įbrėžimų, neliesti nešvariomis rankomis). Be to, kai skalbimo ar valymo neturėtų slazit dažai. Kai saulės spalvos danga turi būti apsaugotas. Jei medžiaga yra atspari tokių faktorių, durų garantuoja, kad puikus pirmieji 10 metų ir eksploatacijos ieškoti. Puikus tinka šiuos aprašymus plastikinės durys ir laminuotos, kurioje galite rinktis iš katalogo DverEkspo. Laminuotos plėvelės modeliai impregnuotas melamino derva, kuri neleidžia VARČIA dega ir uostų valymo agresyvų valymą.

Renkantis vidaus durys su stiklu, kreipkitės į pardavėją su kokios stiklo įdėta durų modelių klausimą. Jūsų saugumui, pageidautina pasirinkti grūdinto stiklo, kuris iškilimų gali duoti įtrūkimai ar trupėti, bet be aštrių vienetų. Jei naudojate paprastą stiklą, jis turi būti nustatytas su hermetiku.

Medžiaga yra svarbiausias elementas, kuris turi įtakos jūsų sveikatai. Jei jis yra toksiškas arba išskirs nuodingus dūmus aukštesnėje drėgmės valymo ar temperatūros pokyčių, tai gali turėti įtakos visiems sveikatos kuris gyvena namą ar butą. Norėdami to išvengti, tai yra pirkti tik duris, kurios ekologiniai sertifikatai.

Konstrukcija

Durų varčia (išskyrus visas) yra pagamintas iš kelių dalių, iš kurių kiekvienas turi būti sandariai sujungti su kitu. Kaip rezultatas, tarpai neturi būti suformuota ar ritininės. Su tinkamai dizaino iš pusių geometrijos yra identiški. Galite tai patikrinti matuojant įstrižainių. Jie turėtų būti lygi (iš 0,5-1 mm nuokrypis). Jei plokštės yra įrengti ant durų, yra svarbu, kad jie yra pagaminti iš MDF, medžio drožlių plokštės, o ne. Pastarasis ne tik prarasti savo estetinių savybių laikui bėgant, ir pabrėš formaldehido garinimas, neigiamą žmogaus sveikatai.

Jei gamintojas deklaruoja Garso izoliacinės savybės durų, o jų kokybė tiesiogiai priklauso nuo to, ar užpildas naudojamas viduje. Maksimalus leidžiamas garso izoliacija skydo durų plokštės, kurioje ląstelė pripildytas drožlių plokštės (ekstruzinis), taip pat, kaip aklina audiniu.

Dizainas
Lauko durys yra labai svarbu sukurti bendrą vaizdą apie interjerą. Specialistai rekomenduoja atkreipti ypatingą dėmesį į grožį ir gylį spalvos, tekstūros poveikio, geometrinės linijos ir dekorą. Formavimo sujungtas su durų rėmo, drobė turėtų nesiskirti atspalvis dažų ar lako.




Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Pušinės vidaus durys

Durys pagamintos iš natūralaus medžio turi  visas būtinas savybės turi būti naudojama aplinkoje daugelį metų, neprarandant savo patrauklios išvaizdos. Vienas iš populiariausių medžiagų masyvių durų statybos - pušies medienos. Dėka lengvai tvarkyti tai gali būti padaryta bet stilingas duris nuotolinio gaubtos versija, su intarpais stiklo.

Trys priežastys pirkti duris iš pušies
Pušies spalva yra pirmasis veiksnys, kuris pritraukia pirkėjų. Be artimųjų dažymo duris gali turėti "gimtoji" geltona-raudona, geltona, šviesiai geltona spalva, kuri yra harmonijoje su smėlio atspalvių interjerą. Dėl durų gamybai dažnai naudojamas senas pušynas. Jų mediena po džiovinimo tampa ekstravagantišką oranžinė su raudonomis gyslomis. Jei mediena yra išdžiovinta morenos, jos pluošto modelis aiškiai iškyla. Tai leidžia pasiekti geriausią rezultatą sąskaitą faktūrą.

Antras dalykas, kad pavergia pirkėjams yra produktų kokybė. Pušies mediena šiek tiek nepataikė garsą ir nepraleiskite kvapą, todėl izoliacinės kokybė kurčiųjų durų yra didelis. Ne šiaip yra pušies yra naudojama muzikos instrumentų gamybai, kaip tai yra gali absorbuoti ir išsklaidyti jų garsą. Prastas šilumos laidumas užtikrina mikroklimato ir temperatūros šildomose patalpose saugumą. Rodikliai izoliacinės didesnis negu iš PVC ir aliuminio yra naudojamas Plastikinių langų dizainą. Naudodami specialaus gydymo duris gali būti atsparūs drėgmei ir įrengti vonios kambarys. Aukštos stiprumo statybinės medžiagos suteikia garantijas, kad net ir su pastoviu durų hit sienos nebus pažeisti, išskyrus dangą.

Trečiasis esminis bruožas - ekologinė medžiaga. Pušis yra auginami ekologiškai švarus regionuose Rusijos Federacijos, kuri apima natūralią energiją ir teigiamą bioenergetiką, poetas durys bus ne tik natūraliai švarus, bet ir išvalyti negatyvumo kambarį.
Pušis gamyboje.
Kandidatas bendrovės gali būti ant tam DverEkspo naudoti pušies durų gamybai. Šviesos kvepalų parduotuvė ir paprasta apdorojimo medienos padaryti iš mūsų specialistų darbas mėgstamiausia ir įkvėpti kūrybinį požiūrį į durų gamyboje. Net ir džiovinimo pušies etapas rodo puikius, neturi deformuoti pagal Drėgmės praradimo įtaka. Medžiaga nereikalauja brangios įrangos ir pastangų apdirbimo ir šlifavimo žingsnio. Tai pasiekiama dėka tuo, kad mūsų įmonė naudoja pušies klasės. Žema kaina darbą yra nustatomas pagal priimtiną kainą, mes pradžiuginti savo klientus.
Siekiant patenkinti savo skonį, durys, mes naudojame pušies fanera smulkių medienos. Tai pagerina savo įvaizdį ir klasę. Prekių katalogas faneruotos durys jūs galite pasiimti galimybes bet biudžetas: ekonominės klasės ar verslo klase.




Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS