RSS

Faneruotos durys

Faneruotos durys - auksinis vidurkis, kuriame sutelpa nuo viešbučio durų iki sudetingu ir prabangiu  rūšies brangios ir pigiai durų modelių iš MDF. Grožio pamušalas yra visiškai priklausomas nuo tekstūros, spalvos ir modelio pluošto medžiagos ir dangos, kokybė yra kitokia, nei yra šios medžiagos kilmę. Fanera gali būti dviejų tipų: natūrali ir dirbtinė.

Natūralus lukštas.

Fanera yra pagaminta iš natūralaus medžio tauriosios medienos. Priklausomai nuo jos gamybos metodo, ji gali būti:

Obliuotos - faneros storis 5 mm, atsižvelgiama kartu į žurnalą, kuris yra skaidulinis natūralų grožį.
Rotaciniai - Plonos marškos pušies, alksnio, ąžuolo arba beržo rąstų supjaustyti ratu.
Pjovimas - fanera iš visų spygliuočių medžių iki 10 mm gautų pjovimo juostos tipų.
Bet kurį iš lukšto tipas turi tam tikrų privalumų, skaičių. Bajorija ir estetika natūralios medienos pigiai - pagrindinis pliusas medžiagos, kuri leidžia jums pirkti duris, iš pažiūros niekuo nesiskiria nuo urmu, kuri kainuos 4 kartus brangesnis. Ekspertai DverEkspo, kuris kasdien susiduria su įvairių tipų durų, pažymėjo aplinkos faneruotas modelius. Be to, jie puikiai praktiškai pademonstruoti atsparumą temperatūros pokyčiams. Dizaino neleidžia įsiskverbti į triukšmo ir šilumos internete, kuri yra svarbi vidaus ir lauko duris. Fanera durų toliau lakas vonia gali būti naudojamas, nes ji tampa atsparus drėgmės.

Dirbtinis fanera
vidaus durys
"Snag" puikiai imituoja nupjautą medieną, pluoštinės tekstūra, kuri perduoda atspalvių spalvos, bet jis negali turėti tokias pačias savybes, kaip ir natūralios medžiagos. Lukšto turi aukštą stiprumą, kuris yra pasiekiamas impregnavimas su sintetine derva, kuri yra ne visada geriausias variantas uždaryti mažose erdvėse, pavyzdžiui, butų be aukštos kokybės ventiliacijai. Tokios durys tinka dažnam naudojimui, nes jų paviršius galima valyti net su chemikalais. Dirbtinis fanera yra gera, kur nuolat veikiami tiesioginių saulės spindulių. Spalva yra toks stabilus, kad ji nebuvo įteiktas išblukimo ir senėjimo.

Abi durelių apdailos tipai priklijuotas prie MDF paviršiaus. Per dizainas yra faneruotos durys yra labiausiai paprasta įdiegti. Kodėl jie yra labai populiarūs tarp pirkėjų. Mes siūlome didelį pasirinkimą modelių, kurie tinka savęs montavimas yra nepriekaištinga graži išvaizda ir puikus spektaklis.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Duris su vitražais

 Gamintojai nuolat ieško naujų idėjų, kad žmonės galėtų sukurti neįprastą interjerą su asmeniniu ir unikaliu stiliumi. Mūsų įmonė užsiima dekoravimu vitražas. Funkcionalios durys be tinkamos estetinės puses   praras pirkėjų susidomejima.

Vitražas

Paprasčiausias būdas papuošti vidaus durys ir durų baldai yra vitražo naudojimas. Tai yra masyvas, kuriame raštuotas čerpių įvairiaspalvis stёklyshki. Dėl nustatyta su metalo pratraukimo skyriuje stiklo ryšį. Funkcijos ir unikalumas priklauso nuo to, kokios stiklo naudojamas vitražais. Jie gali būti nudažyti įprastus stiklo elementai, rievėtą stiklo, tonuoti ar briaunotas.

Kiekvienas vitražas įdėklai neturi analogų, todėl duris su vitražais ne tik atrodo originalus, jie tampa išskirtinis. Kaina išlieka prieinamos jų. Nuo galutinio kainą paveikia:

Dydis apdailos;
funkcinę paskirtį (vonios tamsintas pasirinktas vietovėse, kuriose yra didelė drėgmė);
rūšies technologijų gamybos brėžinius;
įrenginio sudėtingumą (dėžutė vietoj įprastų stiklo yra pigiau nei internete veržiasi į fragmentus įvairovei).
Iš įprastinių vitražas trūkumas yra jų didelis svoris. Jei apdaila yra atliekama pagal standartines metodų, tada jis neturėtų būti didelis. Požiūris, kad vitražiniai durys gali būti tik durys, klysta. Tiesą sakant, durys taip pat gali sujungti medžio masyvo arba plieno plokštė su vitražo lango. Norėdami diskas neprarado savo garso ir termoizoliacinių savybių ir vagysčių, magistro DverEkspo rekomenduojame:

perkant Witraże, gelžbetonio grūdintas stiklas;
vietoj viso gaminio įdiegti dideli įterpti fragmentus išlaikyti sutvirtinimo šonkaulių audinio;
nevygorayuschih užsisakyti modelį saulės elementų.
Kodėl gi ne užsisakyti vitražas duris?

Nepriklausomai nuo šiuolaikinės technologijos nesinaudojo bendrovę kurti duris, jie yra pagaminti ant šablonų ir gali skirtis tik kokybe. Žmogus, kuris negali nustatyti savybių durų tipą, mato juos tik kaip išorės savybes. Vitražas durų leidžia Įprasta štampuoti ekonominės klasės paversti elegantiška prabanga interjero elementų. Ačiū multi-colored modelio ar ornamentu ant durų, jie atrodo prabangos namai, restoranai, kurortai ir kt Durys su elementais spalvoto stiklo yra plačiai naudojami įmonių, dalyvaujančių viešųjų paslaugų, pavyzdžiui, kelionių agentūros, dizaino centrų, ir kitose srityse. Išskirtinumas vitražai leidžia pritraukti lankytojų, svečių ar klientų dėmesį.

Galite užsisakyti vitražas vidaus durys bet kokio dydžio. Jei jūsų namų duris dar ne viskas prarasta aukštos kokybės, tačiau reikalauja išorinį dizainą, galite užsisakyti vitražo meistro diegimą ar papuošti mūsų duris su savo rankas.



Skaityti daugiau: http://dverexpo.ru/stati/210-dver-s-vitrazhom.html#ixzz3jizq8jjT


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Gotikinio stiliaus vidaus durys.


Meno kūriniai visada praturtina interjera, gotikinio stiliaus vidaus durys atrodo puošniai ir prabangiai. Elite durys gotikos stiliaus - vienas iš būdų padaryti nama patogiu ir jaukiu. Apdaila "Gotikos" motyvas, gimę XIII amžiuje Europoje, atsispindi portalų ir arkos patalpų durų apdailos plokštės Lancet formos ir į papuošalų formos pamušalas.

Idealus vidaus durys gotikinio stiliaus atrodo su židinių ir stulpelių, plaukiojančiais kontraforsai ir medinės sijos prie lubų. Pagrindinis elementamidverey, kad atskirti nuo kitų stilių gotikos, yra šie:

Tekinto pamušalas ant daržovių sklypo drobės. Ypač pažymėtinas vynuogių vynuogynų ir lapai.
Sudėtingų durys. Todėl būtina išplėsti ir padaryti aukštą durų, pasirinkti platų rėmelių.
Tamsios spalvos ir būtinai natūralaus medžio.
Antikvariniai išvaizdą.
Unikalių vitražai.
Padaryti tarpduryje su aksomo užuolaidos.
Kad durys yra visiškai suderinamas su XIII a eros, būtina pasirinkti konkrečią spalvą. Tinkamiausio masto bus ochra spalvos medienos. Be DverEkspo faneruotos durys galima užsisakyti atspalvių violetinė, raudona, su aukso spalvos metalo elementų ar įdėklais. Ji atrodo puikiai gotikos duris ąžuolo ir riešutmedžio tamsios spalvos. Šios spalvos yra visada naudojamas sukurti prabangus aksesuaras, todėl, kad tokios durys retai rūmų ir bibliotekų, privačių namų, koridorius, apeigų salėse.

Pagal savo pobūdį, gotikos stiliaus viduramžiais buvo manoma, bauginantis, nes buvimas ten iš bokštų ir shpilevidnyh elementais. Nepaisant to, kad šimtmečio transformacijos, šie skiriamieji bruožai yra dedama ir didingas vaizdas į duris. Be tinkama gravitacija interjero įėjimą į kambarį su šių durų praras savo grožį. Todėl būtina papildyti kambari mediniais baldais.

Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Klasikinio stiliaus durys

Klasikinies duris.
Kaip nebutu  pasikeitė mados klasika visada lieka amžina.  Šis įstatymas taikomas ne tik drabužių, bet ir interjero dizainui. Durys klasikinio stiliaus, net jei jie yra mažai ekonomiškai galimybes, atrodo saugūs ir tinka namuose, butuose, biure. Ir biuruose tokios durys sugeba pademonstruoti tvirtumą ir prestižą bendrovei, laimėti klientų ir investuotojų pasitikėjimą. Namuose jie gali suteikti interjerui šiltą komforto jausmą ir stiprinti kambariai.

Išvertus iš lotynų kalbos žodžio "Classic" yra pavyzdinis. Su XV amžiaus stiliaus tobula architektūra ir baldų pramonei įgyti pripažinimą šiandien visame pasaulyje. Būdingos savybės:

Simetrinė ornamentu su aiškiai tariama piešimo linijų.
Informacija geometrija bagetai, kasetėmis, stiklo intarpais.
Natūralaus medžio ar faneros vyravimas.
Aristokratų spalvos.
Nepaisant populiariausių atspalvių medžių, nepalieka baltos durys lyderio pozicijas. Tamsiai interjeras atrodo puikiai duris su aukso perdangas arba dažyti aukso linijomis.

Mes siūlome geriausias!

Daug įmonių siūlo klasikinių vidaus durys spektrą. Dėl namų išdėstymas tiks šiltomis atspalvių raudonmedžio ar graikinių riešutų, taip pat galimybę sukurti interjero spalvų ąžuolo ir balintas ąžuolas į masinių durų kolekcijų lengvai. Tiems, kurie dėl griežtų biudžeto, yra puikus pasirinkimas aukštos kokybės faneruotų durų ekonomine klase su iš gamintojo garantija. Stiliaus kambarį, kad jis originalus, išvada bus kurtieji ir dažytos stiklo durys. Jei pasiimti duris į naują biurą įmonės arba įmonės pastaba apie "City" durų faneruotų durų verslo klase. Elegantiškas dizainas įvairių spalvų variantus, su stiklu ar akliesiems patenkinti bet kokį interjerą.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Durys į virtuvę.

Norėdami pasirinkti duris i vituvę  nėra jokių reikalavimų tokiu kaip pasirenkant vonios duris. Durys virtuvėje nėra veikiamos drėgmės, purvo ar korozijos. Apribojimai gali būt susijia tik su savo pageidavimais spalvų ir medžiagų, projektavimo ar kainos. Tačiau, prieš pirkimai atkreipiame demesi  ne tik į estetinę pusę, bet taip pat ir į ilgaamžiškumą todel svarbų atkreipti demėsi į  šias savybes.



Šviesos pralaidumo

Butų ir namų turi maketą, kuris atskiria virtuvę nuo koridoriaus kambariai. Jei koridorius yra išdėstyti taip, kad šviesa nešviečia, virtuvės durys privalo būti stiklo. Tuo pačiu metu pati stiklas yra nepageidautina stangrūs tamsiai atspalvių, ir palikti labiausiai galėtų praeiti per ryškiai šviesai.

Garso izoliacija

Norėdami padėti namų šeimininkės Šiandien yra tiek daug virtuvės prietaisai, bet visa tai yra triukšminga. Kai įjungiate maišytuvo, sulčiaspaudė arba maisto procesorius, galite pabusti, pavyzdžiui, miego vaiką ar trukdyti namų žiūrėti filmą. Šiuo atveju, geras garsą izoliuojančių aklas duris. Jei reikia elegantiškas vidaus durys su stiklu, svarbu įdėti įdėklą buvo gydomi hermetiku.

Izoliacija

Iš virtuvės, net su gera brėžinyje yra kvapus, kurie nėra pageidautina, kad būtų praeiti patalpoje. Jei peilis neveiks tinkamai, turite į plyšius atotrūkis langų "nutekėjimas" kvapas negali būti vengiama. Kandidatas DverEkspo diegiant virtuvės duris naudojant ribą, iki kurios dugnas yra ne per erdvę.

Apdaila

Virtuvės durys, kaip baldai, periodiškai reikia valyti, nes sprendžiant jiems galiausiai riebalų garai. Kad jums plauti duris nepažeidžiant jos paviršiaus, jis turi turėti kokybišką aprėptį. Virtuvės puikios apdailos PVC, fanera ir laminatu. Pageidautina, kad danga buvo toliau laku, su šlapio valymo tapti drėgmės dėl medžiagos barjeras.

Funkcijos

Jei virtuvės durų salonas reikalauja sukurti lengvumo ir reljefo atmosferą, tai nėra būtina įdėti didžiulius sunkius duris. Puikus tinka Uljanovskas faneruotos durys ar kad nereikia daryti spaudimą durų vyrius. Dėl virtuvės, kurios yra suprojektuotos ne kaip atskirą kambarį, taip pat paskirtą srityje butas, tinka stumdomas duris ar akordeono duris, gali būti visiškai medžio ir stiklo.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Durys į balkoną

Jei atėjo laikas įdėti naują duris į balkoną, bukite originalus. Nebūtina pirkti baltu standartinių  balkono durų,   yra daug galimybių padaryti stilingą įėjimą į balkoną, atitinkanti visa kambario interjerą . Pasirenkant baklono duris reikia taip pat atsakingai kaip ir į vidaus ar išorės durys.

Kūrėjai sukūrė ir dabar nekeičia savo architektūriniussprendimų miesto planavime, sukuriant buta, kuris būtų tinkamas vienos ašies dizainas, kuris naudojamas kaip priejimas prie verandos, lodžijos arba balkono. Kaip įprasta duris, ji sukūrė out of the box, drobė, pridedamas prie durų vyriai su įdiegta rankena. Ši parinktis yra idealus, bet tai neturi nieko bendro su moderniu sprendimu.

Pasirinkite aukštos technologijos

Dar svarbiau kambariuose stiliaus meno, aukštųjų technologijų, minimalistiniai balkono durys yra pagaminti iš stiklo ir metalo. Plastikiniai langai jau seniai užima salone nišą, todėl į chromuoto aliuminio rėmo balkonas atrodys kelią. Įrengimas stiklinimas leidžia į tokią patrauklią erdvę duris izoliuoti patalpą nuo jos, kartu gerinant efektyvumą. Jei įmanoma, įdiekite stumdomas dizainas yra geriau nori, tada, kai atidarote durų netrukdys su baldais ar žmonių.

Akordeonų durys su stiklo visą aukštį suteikia kambariui ypatingą žavesį, su natūralios šviesos potvynių. Šis tirpalas yra brangesni nei įprastinių durų dėl to, kad į Berėmės stiklo gamybos sudėtingumo. Renkantis duris turėtų būti laikoma jos didelės šilumos galia, tai nėra rekomenduojama įdėti ją į miegamieji. Norėdami išsaugoti šilumą ir taupyti šildymo stiklų šiuo atveju turi atitikti klimatines sąlygas.

Specialūs durys specialaus balkonu

Žmonėms vežimėliuose, gyvena pirmame aukšte butas su balkonu, nėra nieko geriau, nei turėti į butą įėjimas yra balkonas. Be DverEkspo galite užsisakyti specialius durų gamybą, kuri pašalina visą įėjimo remonto, be to, atliekant įvažiavimo formalumus veiksmus asmeniui su negalia domofonas, ir tt Šiuo atveju, į balkono durų vykdo apsauginę funkciją, todėl jis yra dedamas į atsparių detalės. Už durų yra atliekamas kaip įprastą metalo įėjimo, bet viduje patalpoje ji turi fanera sluoksniu arba dekoratyvinį apdaila nuo stiliaus vidų.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sulankstomos durys.

 Durys sulanstomų durų variantai .


Norėdami sutaupyti vietos, rinkites duris, kuriom nereikia daug  atidarymo vietos ir kurioms netrukdo interjero baldai. Be to, jų konstrukcijos neturi pažeisti dizaino erdvę. Šiuo atveju, puikus  variantas yra sulankstomos durys, kurios gali būti bet kokios spalvos, iš skirtingų medžiagų, ir nėra susietos su tam tikro dydžių. Jų konstrukcija turi sluoksnelius per kurios durys sulankstyto kaip armoniką.

Stumdomos durys, turi savo teigiamų ir neigiamų pusių.

Privalumai

Praktinis naudojimas patalpoje dėl kompaktiško protas atviras.
Su tinkamu įrengimu slankusis mechanizmas, būtent aukščiausio durų "vaikšto" sklandžiai be jokių grindų griovelius, kuriuose paprastai kaupiasi nuosėdos ir išvesti iš rikiuotės visą struktūrą.
Galimybė pasirinkti net minkštu audiniu, pavyzdžiui, ištemptos ant tekstilės audinio arba odos.
Dizaino įvairovė (įstiklintus, vitražas įdėklai, pagaminti iš spalvoto plastiko ar medžio) išlieti vaizduotę ir leidžia įgyvendinti sudėtingus interjero idėjas.
Durys nereikalinga stakta.
Jūs galite padaryti savo rankom.

Trūkumai

Su dideliu skaičiumi komponentų juda duris yra mažiau patikima nei įprastinis atlenkiamu durų.
Laipsnis mažas garso izoliacija, todėl akordeonas durys nėra pageidaujama miegamieji.
Interneto neišlaiko šilumos.
Kai sunkiasvoris susidėvi greitai atidarytuvai.
Akordeonų durys yra puikus pasirinkimas ne tik mažų interjero ir patogus būdas spintos, spintos ir vonios sienelių nišos.



Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Stumdomos durys

Stumdomos vidaus durys

Dažnai galima išgirsti apie tai, kaip nepatogei yra durys ar vartai, kurie neleidžia pastatyti sofa-lova, staliuką ar spintelė. Siauram koridoriųi, kai vienas žmogus išeina, negali prasilenkti su kitų asmenų, ir jis turi atsitraukti, nes kitaip bus neįmanoma praeiti Visa tai yra dėl netinkamo erdvės panaudojimo, ši situacija gali pataisoma panaudojus stumdomas duris.

Stumdomų durų konstrukcija yra visiškai skirtinga nuo atidaromų. Jos neturi durelių vyrių ir durų rėmo nėra, o tai, kad duris ir tilptų tikslaus dydžio, kad ji stora, be tarpų uždaryti diafragmą. Jis susideda iš kasetės, kai durys patenka į atvirą būseną arba U-formos langelį, kuris naudojamas kaip apdailos angos sienelės. Pagrindiniai komponentai slankiųjų durų yra nukreipimas ir pačios durys, kuris gali būti bet kokios iš kietmedžio medžiagos, kad labiausiai keistų derinių. Dėl ypatingo dizaino sukurta ir specialia įranga. Rankenos tinka tik "skyriuje." Plauti internete, jie atrodo stilingas ir netrukdytų metu atverti duris, Vairuotojo su juo į nišą.

Privalumai ir trūkumai stumdomu durų

Pagrindinis privalumas tokių durų - sutaupyti vietos. Net mažame kambaryje, jie galės išsaugoti naudingą plotą, ir siaurą koridorių - pasiekti patogų praėjimą. Kodėl Stumdomos durys sutaupyti vietos?

Dizainas neturi sūpynės ašmenys, už kurį reikia erdvės.
Durų veikia vienoje plokštumoje su sienos.
Durų varčia gali būti ultra-plonas, ir net sudaryti iš labai tvirtos medžiagos ar stiklo.
Stumdomos dizaino sienoje nišą nepriklausoma todėl neturi įtakos išsiskyrimo baldus terminus.
Vienodai svarbus bruožas dizainas laikomas durys, kuri padeda padaryti interjero unikalus ir originalus.

Svarbūs trūkumai yra pralaidumą, todėl šių durų yra paslėptas triukšmo ar kvapas. Net jei jūs norite įdėti namų triukšmo antspaudus, tai bus neįmanoma. Būtent šis bruožas yra rimta problema, sprendžiant pasirinkti stumdomas duris. Tokiu sprendimu pasireiškia daugiau ir kaina. Jis yra didesnis nei įprastinių durų, nors kai kurie iš jos trūkumų savikaina.

Jei Rounds ypač vidaus durys išsitraukia svarstykles link nuopelnas DverEkspo įmonė gali pasiūlyti jums keletą variantų, kad bus taikoma interjero įvairovė. Jei turite savo eskizas arba dizaino projektą buto, galite užsisakyti stumdomas duris į individualų modelį. Atminkite, stumdomos durys veiks ilgą laiką ir patikti, tik jeigu jie sumontuoti aukštos kokybės detalių ir vadovus.



Skaityti daugiau: http://dverexpo.ru/stati/252-razdvizhnye-dveri-kak-ekonomiya-prostranstva.html#ixzz3hv9h1GId



Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kada reikia pakeisti duris?

Atidarytos duris į kambarį.
Durys - dizaino elementas, vaidinantis svarbų vaidmenį namų komforte. Įėjimo durys yra įdiegtas, siekiant pagerinti saugumo funkcijas ir suteikti tyliau interjero kambarį, neleidžia drėgmei išeiti iš dušo ar vonios, ir sumontuoti virtuvėje izoliuotas nuo plinta namas kvepia. Tačiau yra ateina laikas, kai durys yra ne ilgiau atlikti savo funkciją, ir tada jie turi būti pakeisti.

Lauko durų pakeitimo priežastis

Filtravimo audiniai, neteisingo instaliavimo
Senas durų dizainas (lapų ir rėmas)
Noras didinti apsaugines savybes durų, pakeičiant jas su šarvuotas
Aptiktas gamintojo brokas
Fizinė ir mechaniniai pažeidimai  kai bando įsilaužti.

Priežastys, dėl kurių keičiamos vidaus durys

Supuvęs medis ar MDF
Korupcija lapų (įlenkimai, gilūs įbrėžimai, įtrūkimai tarp plokščių yra)
Nesureguliuotos durų ir netinkamu įrengimo kamienas
Patinimas durys ir nesugebėjimas jų uždaryti
Kai kuriais atvejais, interneto gali būti atstatyti. Jei vidinis užpildas nėra pažeisti ir reikia atnaujinti tik išorinį danga yra pakankamas, kad būtų pagaminti apdaila arba pakeičiamas nauju durų padailinimais. Pasitikėjimas yra toks darbas profesionalams. Jei norite parodyti savo kūrybinį pobūdį, mes pasirinkome jums keletą patarimų, kaip atnaujinti savo dizainą ir papuošti duris patarimų. Jei durys yra rasti skiedros, skylių ar įtrūkimų, tai geriausia padaryti pakeitimą. Ignoravimas tai sukels žalą drėgmės garų ir temperatūros svyravimai greitai sunaikinti iš vidaus, medžiagų progniёt audinio, pleiskanomis ir visiškai prarasti savo estetinę ir apsaugos savybes.

Dažniausiai prekiaujama DverEkspo pirkėjai, kurie pradėjo remontuoti įsigytų butus ar buvo paveldima. Kiekviena iš šių klientų, mes rekomenduojame neskubėti su savo išvadomis ir daryti ekspertų vertinimu duris. Dažnai durų dizainas ateina senėjimo valstybės, bet fiziškai yra puikios kokybės. Tikslesnė ir pigiau tokiais atvejais tvarkos atkūrimas. Jei vertinimas specialistas bus nepatenkinamas, ji bus nedelsiant atlikti matavimus, rekomenduoti ant svetainę įėjimo ir vidaus durys iš mūsų kataloge. Išvykimo kapitono pagreitinti gamybos procesą durų į nestandartinio dydžio angas.



Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Garažo durys.


 Automatinės garažo durys ( vartai) privačiame name turėtų  ne tik apsaugoti garažo patalpas ir transporto priemonės, bet ir integruotis harmoningai į bendrą architektūros stilių. Renkantis metalo vartai, būtina nustatyti sau kokių savybių jie turi turėti .

Prieš pradėdami ieškoti garažo durys reikia nuspręsti dėl jų dydžio. Jie turi atitikti automobilio dydį, kuris bus statomas į garažą. Jei garažas yra kaip atskiras pastatas dėl savo namus, o tai pagal vaizdo stebėjimo ir signalizacijos teritorijoje, galite įdėti įprastinių metalinės durys. Jei yra namo garažas, tada Durys turi būti izoliacinių.

Dėl garažo durų svarbu Lengva naudoti. Tai ypač pasakytina apie tuos regionus, kur gausu sniego kritimo žiemą. Zametёnnye sniego vartai turėtų būti lengvai pašalinta ir atidarė.

Gamybos garažo durys

Norėdami gaminti plieno garažo durų varčią. Pasirinkite tuos konstruktus, kurie turi plieno storis 2 mm. Dėl skyriuose kontūro turėtų būti valcavimo profiliai. Suvirintos rėmas aplink vietą, kurioje vyriai yra fiksuota perimetrą į jį (atverčiamu vartų atveju).

Daugelis garažai statybos projektai reikalauja izoliacijos duris. Tokiu atveju pildymo naudojamas mineralinis durų medžiagą, kuri yra siuvami garažo viduje MPP.

Tipai garažo durys

Automatiniai vartai. Norėdami įdiegti šias duris svarbu įrengti garažas laidus. Pasirinkite kabelio pora 230 jungtis su apsauginiu dangteliu. Argumentai "už" automatizavimas: patogus įlipimas ir išlipimas, automobilis paliktas be priežiūros savininkas, taupyti savo laiką.

Pakabinamosios durys (užsilenkiantys). Tokių durų dizainas užima daug vietos, kai atidarytas, todėl jums reikės pateikti jūsų automobiliui vietą automobilių stovėjimo aikštelėje patikrinti garažą. Ši rūšis yra populiariausia, universalus, įrodyta šimtmečius ir už prieinamą kainą.

Segmentiniai vartai. Jei priešais garažą vietų neužtenka įdėti duris atverti į išorę, tai geriau rinktis tiems, kurie turi kelis skirsnius apie daugiasluoksnių plokščių. Vartai nebus atverti ne garaže, kuris bus jums sutaupyti pinigų kuriant zaezdnyh zoną. Atverti duris atsiranda vertikaliai su gidų pagalba. Norėdami įdiegti šias duris turi turėti pakankamai lubų aukštis jiems. Apsaugos įsilaužimo teikti traukos viena kitos kilpų.

Jungtinė vartai ir durys. Ne visada garažas naudojamas kaip saugojimo vietos automobiliams. Daugelis savininkai bus nešioti jį saugojimas Buities technika, namų ūkio reikmenų, stovyklavimo ir tt Dėl kai kurių, garažo dirbtuvėse. Su nereikia imti automobilį, nereikia atidaryti vartus. Vartotojas savininkams galima užsisakyti kaip patikimas Metalinės durys labai aktyvių apsaugos klasė. DverEkspo Įmonės dėmesys skiriamas tokių durų naudą. Galite pasirinkti iš fiksavimo įtaisus, esančius už vartų. Kelis kartus saugesnių yra spynos, kurie yra atidarytas iš garažo viduje.

Durys į nugaros pusėje. Metalo lakštų yra perkeliamas išilgai kreipiamaisiais bėgiais palei sienas. Slydimo dizainą turi rėmą ir vieną metalinį rėmas su kraštų standumo stiprumo ir patikimumo durų. Šis garažo durų tipas yra labiausiai prieinamas, lengva įdiegti ir naudoti. Jei papildyti juos su automatiniu nuotolinio valdymo pultu, galite gauti tik naudą už prieinamą kainą.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS