RSS

Laminuotos durys.

Esant dideliam vidinių durų pasirinkimui kiekvienas pirkėjas gali sau išsirinkti pati tinkamiausią ir prieinamiausią varianta. Durys skiriasi ne tik gamybos technologijomis tačiau pastebėsite ir tai kas daugeliui klientų padeda apsispresti- kainų skirtumus.

Iš didelio durų rūšių skaičiaus galima išskirti laminuotas duris. Durų gamyboje – tai ganėtinai nauja technologija, gamyboje naudojant laminatą.

Laminatas – kas tai? Tai pagal savo prigimtį sintetinė medžiaga, kurios pagrindas sloksniuotas popierius ir celiulozės skaidulės. Taigi – medžiaga imprgnuojama specialiomis dervomis, kurios veikiamos aukšto slėgio sugeba įgauti tvirtuma pagamintai medžiagai.

Laminuotos durys turi daug privalumų lyginant su kitokios gamybos technologijos durimis. Vienas iš pagrindinių pliusų yra maža gamybos savikainą, tai reiškia ir maža pagaminto produkto kaina.

Nežiūrint į tai kad gamybos procese yra naudojamos sintetinės dervos, pagaminta produkcija nėra pavojinga nei žmonės, nei gyvunams, neišskiria i aplinka toksinių garų- ekologiškai švarus produktasŠito įrodymas yra tas kad laminuotos durys montuojamos ligoninėse, įskaitant gimdymo namus ir vaikų ligonines.

Tačiau ir laminuotos durys turi savu trūkumų ir tie trūkumai yra meninio arba dekoratyviio pobūdžio. Kaip šiuolaikiškai durys neatrodytu, pirkėjų ir žinovų labiausiai vertinamos durys kurios pagamintos is naturlios medienos, kurias montuoja pas save namuose, butuose arba įmonėse.

Reikia turėti omenyje kad laminuotos durys yra pritaikytos tam tikroms pirkėjų grupėms.Tai ivairios organizacijos, kompanijos, įmonės, kuriems labiau yra svarbi jų funkcija, durys turėtu buti lengvos ir nebrangios, kad galėtu jas sumontuoti visame pastate. Laminuotos durys atitinka visus šiuos reikalavimus.

Paimta iš sekmesdurys.lt
Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS