RSS

Pušinės durys

Pačios populiariausios durys Skandinavijos ir Pabaltijo šalyse, be abejo, yra filinginės masyvo durys iš pušies medienos. Žmonės mielai renkasi šias duris savo butams, namams, sodyboms, vasarnamiams. Pušinės durys kolkas skaitomos pačios populiariausios. Paaiškinti tai galima tuo, jog jos yra pigesnės nei ažuolo durys, tačiau pagal savo harakteristikas mažai kuom joms nusileidžia.

Tvirtos konstrukcijos, natūralios pušies medienos durys jūsų būstui suteiks šilumos ir šviesumo.
Pušis kaip ir kiti spygliuočiai priskiriami medienos rūšiai su mažu tankiu. Taip pat šios rūšies mediena turi didelės reikšmės oro bei drėgmės laidumui. Taip pat pušinės durys turi maža koficienta temperatūriniam išsipletimui. Medinės durys išskirtinės tuo, kad yra naudojamos naturalios medžiagos, bei turi šiuolaikišką dizainą. Akys kaskart maloniai pailsės, pastebėjusios unikalų pušies šakotumą ar subtilų metų rėvų raštą.
Durys iš pušies medienos interjerams suteikia jaukumo, estetiško paprastumo. Jos sustiprina harmonijos, santarvės su gamta įspūdį.

Pušinės durys puikiai išlaiko naturalaus medžio piešinį, duryse galima įžiūrėti šakų konturus. Kaikuriems žmonėms nepatinka, kai duryse aiškiai matomi šakų kontūrai, tačiau butent šis elementas daro duris unikalias.

Tačiau šios rūšies durys turi ir viena trūkumą – buitinėmis sąlygomis duryse dažnai tsiranda įdubimai ir įbrėžimai. Vienintlis išsigelbėjimas nuo tokių nemalonumų, tai esant baigiamąjai apdailai naudoti kuo patvaresnius durų lakus.



Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS