RSS

Durys pagamintos iš natūralaus medžio


Durys pagamintos iš medienos.

 Natūralaus medžio durys galima palyginti su medinių baldų - prabangus, stiprus ir patvarus. Pirkdami medienos balda, jūs visada tikri, kad šis gali stovėti bute ar name visa gyvenimą. Tas pats pasakytina ir apie duris pagamintas sažiningo gamintojo, aukštos kokybės technologijomis. Patvarumas produktų patvirtina rūmai, kurie stovi po du šimtus metų ir kuriose išliko ir toliau naudojamo prabangios durys pagamintos iš medienos.

Medžio masyvas, yra vertinga medžiaga, todėl iš durų kaina  labai skiriasi nuo tų, kurie pagaminti iš MDF. Medžiagos apibrėžtą durims keletą privalumų ypatumas:

Spalva išlaikyta per visą gyvavimo ciklą.
Pluoštų modelis suteikia interjerui prabangos.
Garantuoja aplinkos švara.
Mediena sugeria teigiamą energiją gamtos, tai svarbu sukurti palankią aurą namuose.
Tvirta konstrukcija ir nebijo apkrovimų.
Masyvios durys turi puikia garso  izoliaciją.

Įmones naudoja  durų gamyboje buko, ąžuolo, pušies, uosio, vyšnios, riešuto ir kitų rūšių, kurios yra šeriamos apdorojimas ir pademonstruoti puikią kokybę galutiniame produkte. Dėl šių durų gamybai Uljanovskas naudojami pušies, auginamos ekologiškai švarios teritorijos Rusijos Federacijos. Tai yra neįmanoma ignoruoja naujas duris su beržas plokščių yra, prie kurio technologija yra taikoma pilant 4 sluoksnius laku. Šios durys tinka net ir vonios kambaryje. Atsižvelgiant į faneruotų durų gamybai viršutinis sluoksnis yra atliekamas ne tik brangus medžio, bet ir su egzotinių kietmedžio Sodo nameliai, kuri leidžia už unikalių kolekcijų kūrimą. Masyvių medinių durų asortimentas skirtingų medienos pasirinkimas. Renkantis prie kotedžo ar šalies namų, buto ar biuro su mūsų kompanija duris gausite profesionalias konsultacijas apie jų savybes, taip pat lyginamąją analizę keletą mėgstamiausių modelių. Jei interjero dizainas reikalauja tam tikro tipo duris, mes priimame užsakymus individualius matmenis ir savo eskizas.

Svarbi informacija apie montavimą

Be aukštos kokybės medienos lakas (laku, emalio ar paroottalkivayuschaya impregnavimas) durų nėra, turi būti eksploatuojamas patalpoje, kurioje nėra jokių temperatūros ir drėgmės pokyčių. Jis palaiko šiuos variantus kambaryje: 18-25oS ir 40-60% drėgmės. Norėdami išvengti masinio Krzywy duris diegimo metu jums reikia įdėti tris kilpas, vienodu atstumu viena nuo kitos. Pirkdami duris, pagaminti iš drebulės įsitikinkite, kad ji yra traktuojama uodų atstumiantis, nes ši mediena labai mėgsta KOROJED



Skaityti daugiau: http://dverexpo.ru/stati/254-dveri-iz-naturalnoj-drevesiny.html#ixzz3hHCvj735




Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS