RSS

Kokios rūšies mediena yra naudojama durų gamybai?


Durys yra tradiciškai gaminamios iš medžio masyvo arba su natūralaus medžio elementais (rėmas). Priklausomai nuo medienos ir durų tipo gaunami  įvairių kokybės parametrų ir kainos gaminiai. Nepaisant  charakteristikų skirtumų, visos natūralios medienos durys turi privalumų: ekologiškumą, patvarumą, izoliacija nuo garsų ir kvapų, šalčio ir jokio specialaus šalutinio poveikio.


Durys pagamintos iš ąžuolo

Ąžuolas, nors tai kietos, kietmedžio gamintojas, tačiau reikalauja sudėtingą apdorojimo technologiją. Mediena pjovimas ir obliavimas sunku, tačiau su teise požiūris, ji tampa nuostabios gamtos spalvų ir raštų pluoštų. Jeigu Jus domina ąžuolo durys, jūs tikriausiai pastebėjote, kad jie nėra dažyti emalio dažų ar kitų. Tai yra dėl to, kad didelio poringumo medžiagos, todėl dažai sunkiai patenka ant medžiagos. Tačiau tai turi galimybę poringumo pranašumą. Naudodami dėmę įsiskverbia giliai į transporto priemonę, kuri leidžia aiškiai ir gražus brėžinys pluošto.

Vidaus durys

Pagrindinis bruožas pušies yra didelis stiprio savo mažo savitojo svorio. Priešingai ąžuolo, pušies lengviau apdoroti, todėl durys yra žymiai mažesnis, kaina. Kaip ąžuolo durys interneto pušies nerekomenduojama, nes nuo to įvairiose srityse dažų turi skirtingus laipsnius medienos dervingos, kuris tiesiogiai veikia rašalo sugeriamumo. Geras poringumas ir minkštas pušis - puikus spektaklis pašalinti iš medžio lukšto sluoksnį, naudojamą faneruotų durų gamyba.

Raudonmedžio durys

Mediena, nuoroda į tuos, kurie turi raudoną atspalvį medienos rūšies sujungti kaip minkštą medieną į nuosavybę. Ši funkcija leidžia lengvai pasėlių, šlifavimo, formavimo ir kitą veiklą. Be to naudoti raudonmedžio neparodė savybę deformuotis dėl klimato kaitos, didelės drėgmės ar pernelyg sausumo. Rosewood (wenge), Makor, anegry pat įgijo populiarumą dėl estetinio poveikio interjero, nes tekstūra skiriasi nuo rausvai paltai, kad laminavimo modelių venų ir skaidulų.

Durys pagamintos iš uosio

Medis suteikia mediena šviesesnio atspalvio , kurios interjeras sukurtas iš saulės ir šviežių gėlių. Uosis - vienas iš kelių medienos, kuri nėra gresia kontakto su karšto vandens garais. Štai kodėl uosio durys dažnai dedamos į vonios kambari. Kai naudojamas kaip lako (sluoksnio 2-3) danga, šios durys tarnaus labai ilgai.

Durys pagamintos iš beržo

Beržas, kaip pelenai, yra šviesaus medžio spalvos. Dirbant su masyvi duris šios medžiagos turėtų būti atsargūs. Natūralus žalias bijo drėgmės ir drėgmės, ir galiausiai nestabilios atmosferą patalpoje gali padaryti, kad kreko arba neskaldytos labiausiai pažeidžiamų vietų.

Durys pagamintos iš buko

Kietosios buko už savybių, panašių į ąžuolo masyvo. Kaip ąžuolo, buko turi aukštą poringumo medienos. Kadangi ši medžiaga negali susidoroti su drėgmės, kuri atspari drėgmei danga, net jei mediena sugeria ir įtaka deformacijos internete, jos patinimas.



Skaityti visiškai: http://dverexpo.ru/stati/265-kakie-porody-dereva-ispolzuyut-dlya-izgotovleniya-dverej.html#ixzz3giSX2dAG



Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS