RSS

Vidaus durų kokybės parametrai.

Privačių namų durys.
Didžiulis pasirinkimas vidaus durų verčia pirkėjus rimtai galvoti apie tai į ka būtina atkreipti dėmesį. Norint pasirinkti tinkamas durys į butą ar namą, jūs turite žinoti, kokie parametrai turi įtakos durų konstrukcijos kokybęi ir jų ilgaamžiškumui.

Poveikio vertinimo durim:

Medžiaga
Konstrukcija
Dizainas

Panagrinėkime kiekvieną komponentą atskirai.

Medžiaga

Laikoma aukščiausios kokybės durys iš natūralaus medžio. Masyvios vidinės durys negali būti pigios, nes jų gamyba mediena turi būti atliekamas apipjaustymas ir džiovinimas specialia technologija apdorojimo, formų ir dažymą. Nebaigta džiovinimo metu įrengiamos patikrinimo durys, prie pabaigos bus pastebimas netolygus paviršių, kuris, laikui bėgant tik didės. Teisingai pagamintas durų pagamintas iš medienos, bus stiprus, atsparus drėgmės ir deformacijos.

Jei medinės durys dažytos su laku, tai neturėtų praeiti pro drėgmės. Norėdami patikrinti lako kokybę, jūs galite spustelėti ant jos nagu. Tuo atveju, kai nagų patenka į dažus, tai galima teigti, kad gamintojas išsaugotas dažų ir pasirinkti pirkti tokias duris nerekomenduojama. Danga turi būti kieta ir nepalieka nago pėdsakų.

Jei esate svarsto galimybes vidaus durys, pagamintiems iš lengvos medžiagos, pavyzdžiui, MDF, tai svarbu pažymėti, kad durys turi atlaikyti mechaninių pažeidimų (poveikis, įbrėžimų, neliesti nešvariomis rankomis). Be to, kai skalbimo ar valymo neturėtų slazit dažai. Kai saulės spalvos danga turi būti apsaugotas. Jei medžiaga yra atspari tokių faktorių, durų garantuoja, kad puikus pirmieji 10 metų ir eksploatacijos ieškoti. Puikus tinka šiuos aprašymus plastikinės durys ir laminuotos, kurioje galite rinktis iš katalogo DverEkspo. Laminuotos plėvelės modeliai impregnuotas melamino derva, kuri neleidžia VARČIA dega ir uostų valymo agresyvų valymą.

Renkantis vidaus durys su stiklu, kreipkitės į pardavėją su kokios stiklo įdėta durų modelių klausimą. Jūsų saugumui, pageidautina pasirinkti grūdinto stiklo, kuris iškilimų gali duoti įtrūkimai ar trupėti, bet be aštrių vienetų. Jei naudojate paprastą stiklą, jis turi būti nustatytas su hermetiku.

Medžiaga yra svarbiausias elementas, kuris turi įtakos jūsų sveikatai. Jei jis yra toksiškas arba išskirs nuodingus dūmus aukštesnėje drėgmės valymo ar temperatūros pokyčių, tai gali turėti įtakos visiems sveikatos kuris gyvena namą ar butą. Norėdami to išvengti, tai yra pirkti tik duris, kurios ekologiniai sertifikatai.

Konstrukcija

Durų varčia (išskyrus visas) yra pagamintas iš kelių dalių, iš kurių kiekvienas turi būti sandariai sujungti su kitu. Kaip rezultatas, tarpai neturi būti suformuota ar ritininės. Su tinkamai dizaino iš pusių geometrijos yra identiški. Galite tai patikrinti matuojant įstrižainių. Jie turėtų būti lygi (iš 0,5-1 mm nuokrypis). Jei plokštės yra įrengti ant durų, yra svarbu, kad jie yra pagaminti iš MDF, medžio drožlių plokštės, o ne. Pastarasis ne tik prarasti savo estetinių savybių laikui bėgant, ir pabrėš formaldehido garinimas, neigiamą žmogaus sveikatai.

Jei gamintojas deklaruoja Garso izoliacinės savybės durų, o jų kokybė tiesiogiai priklauso nuo to, ar užpildas naudojamas viduje. Maksimalus leidžiamas garso izoliacija skydo durų plokštės, kurioje ląstelė pripildytas drožlių plokštės (ekstruzinis), taip pat, kaip aklina audiniu.

Dizainas
Lauko durys yra labai svarbu sukurti bendrą vaizdą apie interjerą. Specialistai rekomenduoja atkreipti ypatingą dėmesį į grožį ir gylį spalvos, tekstūros poveikio, geometrinės linijos ir dekorą. Formavimo sujungtas su durų rėmo, drobė turėtų nesiskirti atspalvis dažų ar lako.




Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS