RSS

Faneruotos durys

Faneruotos durys - auksinis vidurkis, kuriame sutelpa nuo viešbučio durų iki sudetingu ir prabangiu  rūšies brangios ir pigiai durų modelių iš MDF. Grožio pamušalas yra visiškai priklausomas nuo tekstūros, spalvos ir modelio pluošto medžiagos ir dangos, kokybė yra kitokia, nei yra šios medžiagos kilmę. Fanera gali būti dviejų tipų: natūrali ir dirbtinė.

Natūralus lukštas.

Fanera yra pagaminta iš natūralaus medžio tauriosios medienos. Priklausomai nuo jos gamybos metodo, ji gali būti:

Obliuotos - faneros storis 5 mm, atsižvelgiama kartu į žurnalą, kuris yra skaidulinis natūralų grožį.
Rotaciniai - Plonos marškos pušies, alksnio, ąžuolo arba beržo rąstų supjaustyti ratu.
Pjovimas - fanera iš visų spygliuočių medžių iki 10 mm gautų pjovimo juostos tipų.
Bet kurį iš lukšto tipas turi tam tikrų privalumų, skaičių. Bajorija ir estetika natūralios medienos pigiai - pagrindinis pliusas medžiagos, kuri leidžia jums pirkti duris, iš pažiūros niekuo nesiskiria nuo urmu, kuri kainuos 4 kartus brangesnis. Ekspertai DverEkspo, kuris kasdien susiduria su įvairių tipų durų, pažymėjo aplinkos faneruotas modelius. Be to, jie puikiai praktiškai pademonstruoti atsparumą temperatūros pokyčiams. Dizaino neleidžia įsiskverbti į triukšmo ir šilumos internete, kuri yra svarbi vidaus ir lauko duris. Fanera durų toliau lakas vonia gali būti naudojamas, nes ji tampa atsparus drėgmės.

Dirbtinis fanera
vidaus durys
"Snag" puikiai imituoja nupjautą medieną, pluoštinės tekstūra, kuri perduoda atspalvių spalvos, bet jis negali turėti tokias pačias savybes, kaip ir natūralios medžiagos. Lukšto turi aukštą stiprumą, kuris yra pasiekiamas impregnavimas su sintetine derva, kuri yra ne visada geriausias variantas uždaryti mažose erdvėse, pavyzdžiui, butų be aukštos kokybės ventiliacijai. Tokios durys tinka dažnam naudojimui, nes jų paviršius galima valyti net su chemikalais. Dirbtinis fanera yra gera, kur nuolat veikiami tiesioginių saulės spindulių. Spalva yra toks stabilus, kad ji nebuvo įteiktas išblukimo ir senėjimo.

Abi durelių apdailos tipai priklijuotas prie MDF paviršiaus. Per dizainas yra faneruotos durys yra labiausiai paprasta įdiegti. Kodėl jie yra labai populiarūs tarp pirkėjų. Mes siūlome didelį pasirinkimą modelių, kurie tinka savęs montavimas yra nepriekaištinga graži išvaizda ir puikus spektaklis.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS