RSS

Gotikinio stiliaus vidaus durys.


Meno kūriniai visada praturtina interjera, gotikinio stiliaus vidaus durys atrodo puošniai ir prabangiai. Elite durys gotikos stiliaus - vienas iš būdų padaryti nama patogiu ir jaukiu. Apdaila "Gotikos" motyvas, gimę XIII amžiuje Europoje, atsispindi portalų ir arkos patalpų durų apdailos plokštės Lancet formos ir į papuošalų formos pamušalas.

Idealus vidaus durys gotikinio stiliaus atrodo su židinių ir stulpelių, plaukiojančiais kontraforsai ir medinės sijos prie lubų. Pagrindinis elementamidverey, kad atskirti nuo kitų stilių gotikos, yra šie:

Tekinto pamušalas ant daržovių sklypo drobės. Ypač pažymėtinas vynuogių vynuogynų ir lapai.
Sudėtingų durys. Todėl būtina išplėsti ir padaryti aukštą durų, pasirinkti platų rėmelių.
Tamsios spalvos ir būtinai natūralaus medžio.
Antikvariniai išvaizdą.
Unikalių vitražai.
Padaryti tarpduryje su aksomo užuolaidos.
Kad durys yra visiškai suderinamas su XIII a eros, būtina pasirinkti konkrečią spalvą. Tinkamiausio masto bus ochra spalvos medienos. Be DverEkspo faneruotos durys galima užsisakyti atspalvių violetinė, raudona, su aukso spalvos metalo elementų ar įdėklais. Ji atrodo puikiai gotikos duris ąžuolo ir riešutmedžio tamsios spalvos. Šios spalvos yra visada naudojamas sukurti prabangus aksesuaras, todėl, kad tokios durys retai rūmų ir bibliotekų, privačių namų, koridorius, apeigų salėse.

Pagal savo pobūdį, gotikos stiliaus viduramžiais buvo manoma, bauginantis, nes buvimas ten iš bokštų ir shpilevidnyh elementais. Nepaisant to, kad šimtmečio transformacijos, šie skiriamieji bruožai yra dedama ir didingas vaizdas į duris. Be tinkama gravitacija interjero įėjimą į kambarį su šių durų praras savo grožį. Todėl būtina papildyti kambari mediniais baldais.

Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS