RSS

Garažo durys.


 Automatinės garažo durys ( vartai) privačiame name turėtų  ne tik apsaugoti garažo patalpas ir transporto priemonės, bet ir integruotis harmoningai į bendrą architektūros stilių. Renkantis metalo vartai, būtina nustatyti sau kokių savybių jie turi turėti .

Prieš pradėdami ieškoti garažo durys reikia nuspręsti dėl jų dydžio. Jie turi atitikti automobilio dydį, kuris bus statomas į garažą. Jei garažas yra kaip atskiras pastatas dėl savo namus, o tai pagal vaizdo stebėjimo ir signalizacijos teritorijoje, galite įdėti įprastinių metalinės durys. Jei yra namo garažas, tada Durys turi būti izoliacinių.

Dėl garažo durų svarbu Lengva naudoti. Tai ypač pasakytina apie tuos regionus, kur gausu sniego kritimo žiemą. Zametёnnye sniego vartai turėtų būti lengvai pašalinta ir atidarė.

Gamybos garažo durys

Norėdami gaminti plieno garažo durų varčią. Pasirinkite tuos konstruktus, kurie turi plieno storis 2 mm. Dėl skyriuose kontūro turėtų būti valcavimo profiliai. Suvirintos rėmas aplink vietą, kurioje vyriai yra fiksuota perimetrą į jį (atverčiamu vartų atveju).

Daugelis garažai statybos projektai reikalauja izoliacijos duris. Tokiu atveju pildymo naudojamas mineralinis durų medžiagą, kuri yra siuvami garažo viduje MPP.

Tipai garažo durys

Automatiniai vartai. Norėdami įdiegti šias duris svarbu įrengti garažas laidus. Pasirinkite kabelio pora 230 jungtis su apsauginiu dangteliu. Argumentai "už" automatizavimas: patogus įlipimas ir išlipimas, automobilis paliktas be priežiūros savininkas, taupyti savo laiką.

Pakabinamosios durys (užsilenkiantys). Tokių durų dizainas užima daug vietos, kai atidarytas, todėl jums reikės pateikti jūsų automobiliui vietą automobilių stovėjimo aikštelėje patikrinti garažą. Ši rūšis yra populiariausia, universalus, įrodyta šimtmečius ir už prieinamą kainą.

Segmentiniai vartai. Jei priešais garažą vietų neužtenka įdėti duris atverti į išorę, tai geriau rinktis tiems, kurie turi kelis skirsnius apie daugiasluoksnių plokščių. Vartai nebus atverti ne garaže, kuris bus jums sutaupyti pinigų kuriant zaezdnyh zoną. Atverti duris atsiranda vertikaliai su gidų pagalba. Norėdami įdiegti šias duris turi turėti pakankamai lubų aukštis jiems. Apsaugos įsilaužimo teikti traukos viena kitos kilpų.

Jungtinė vartai ir durys. Ne visada garažas naudojamas kaip saugojimo vietos automobiliams. Daugelis savininkai bus nešioti jį saugojimas Buities technika, namų ūkio reikmenų, stovyklavimo ir tt Dėl kai kurių, garažo dirbtuvėse. Su nereikia imti automobilį, nereikia atidaryti vartus. Vartotojas savininkams galima užsisakyti kaip patikimas Metalinės durys labai aktyvių apsaugos klasė. DverEkspo Įmonės dėmesys skiriamas tokių durų naudą. Galite pasirinkti iš fiksavimo įtaisus, esančius už vartų. Kelis kartus saugesnių yra spynos, kurie yra atidarytas iš garažo viduje.

Durys į nugaros pusėje. Metalo lakštų yra perkeliamas išilgai kreipiamaisiais bėgiais palei sienas. Slydimo dizainą turi rėmą ir vieną metalinį rėmas su kraštų standumo stiprumo ir patikimumo durų. Šis garažo durų tipas yra labiausiai prieinamas, lengva įdiegti ir naudoti. Jei papildyti juos su automatiniu nuotolinio valdymo pultu, galite gauti tik naudą už prieinamą kainą.


Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS