RSS

Kada reikia pakeisti duris?

Atidarytos duris į kambarį.
Durys - dizaino elementas, vaidinantis svarbų vaidmenį namų komforte. Įėjimo durys yra įdiegtas, siekiant pagerinti saugumo funkcijas ir suteikti tyliau interjero kambarį, neleidžia drėgmei išeiti iš dušo ar vonios, ir sumontuoti virtuvėje izoliuotas nuo plinta namas kvepia. Tačiau yra ateina laikas, kai durys yra ne ilgiau atlikti savo funkciją, ir tada jie turi būti pakeisti.

Lauko durų pakeitimo priežastis

Filtravimo audiniai, neteisingo instaliavimo
Senas durų dizainas (lapų ir rėmas)
Noras didinti apsaugines savybes durų, pakeičiant jas su šarvuotas
Aptiktas gamintojo brokas
Fizinė ir mechaniniai pažeidimai  kai bando įsilaužti.

Priežastys, dėl kurių keičiamos vidaus durys

Supuvęs medis ar MDF
Korupcija lapų (įlenkimai, gilūs įbrėžimai, įtrūkimai tarp plokščių yra)
Nesureguliuotos durų ir netinkamu įrengimo kamienas
Patinimas durys ir nesugebėjimas jų uždaryti
Kai kuriais atvejais, interneto gali būti atstatyti. Jei vidinis užpildas nėra pažeisti ir reikia atnaujinti tik išorinį danga yra pakankamas, kad būtų pagaminti apdaila arba pakeičiamas nauju durų padailinimais. Pasitikėjimas yra toks darbas profesionalams. Jei norite parodyti savo kūrybinį pobūdį, mes pasirinkome jums keletą patarimų, kaip atnaujinti savo dizainą ir papuošti duris patarimų. Jei durys yra rasti skiedros, skylių ar įtrūkimų, tai geriausia padaryti pakeitimą. Ignoravimas tai sukels žalą drėgmės garų ir temperatūros svyravimai greitai sunaikinti iš vidaus, medžiagų progniёt audinio, pleiskanomis ir visiškai prarasti savo estetinę ir apsaugos savybes.

Dažniausiai prekiaujama DverEkspo pirkėjai, kurie pradėjo remontuoti įsigytų butus ar buvo paveldima. Kiekviena iš šių klientų, mes rekomenduojame neskubėti su savo išvadomis ir daryti ekspertų vertinimu duris. Dažnai durų dizainas ateina senėjimo valstybės, bet fiziškai yra puikios kokybės. Tikslesnė ir pigiau tokiais atvejais tvarkos atkūrimas. Jei vertinimas specialistas bus nepatenkinamas, ji bus nedelsiant atlikti matavimus, rekomenduoti ant svetainę įėjimo ir vidaus durys iš mūsų kataloge. Išvykimo kapitono pagreitinti gamybos procesą durų į nestandartinio dydžio angas.



Musu draugai http://www.gigasiste.lt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS